Het YogurtNest verhaal is een verhaal met vele auteurs. Het is een verhaal dat het verdient om zoveel mogelijk vertelt te worden. En daar krijgen we hulp bij van deze super toffe winkels! 

In België

Smaakmarkt.png

Smaakmarkt

Steenweg 36
1730 Asse

info@smaakmarkt.be
+32 486 99 84 13
 

Smaakmarkt is een uniek winkel-en lunchconcept te Asse. Of je nu komt ontbijten, lunchen of je boodschappen komt doen, je zal steeds kunnen genieten van de beste producten. Door ons geproefd en gekozen, zodat wat je bij Smaakmarkt vindt, je telkens zal smaken, verrassen en inspireren.

logo met bol.png

Ekodette

Leuvensestraat 11

3290 Diest

hello@ekodette.be

+32 478 16 54 09

 

Bij de ecologische winkel Ekodette te Diest vind je allerlei alternatieven om duurzamer te leven. De grote keuze aan ecologische en pure producten maken een duurzame en gezonde levensstijl heel toegankelijk. Ook voor faire cadeaus kan je er terecht. Ekodette heeft een bakstenen winkel te Diest. 

Madame Eco

Hulshout 39

2930 Brasschaat

madame.eco@icloud.com

Madame Eco is de zero waste mood shop van Nathalie. Zij verkoopt

(h)eerlijke lekkernijen, zonder plastic en overbodige toevoegingen, verpakt met veel liefde voor de natuur. Je vindt er ook eco goodies voor jezelf en je huishouden. Madame Eco helpt je, stap voor stap, naar een duurzame(re) levensstijl.

lgoo.jpg
logo-négatif-1.png

Poil de Carottes

Rue Bois d’Avroy 33 • 4000 Liège (Cointe) • 

+ 32 (0)4 378 64 36

bonjour@poildecarottes.be

 

Voorlopig ons enigste verkooppunt in Wallonië en wat voor een! In deze concept store vind je een gevarieerd assortiment van producten met aandacht voor ethische waarden en duurzame ontwikkeling. Waar oud het nieuwe ontmoet, waar design en traditie samenkomen, waar creativiteit flirt met fantasie... Bestrooi dat allemaal met een beetje magie en je bevindt je in de wereld van Poil de Carottes. 

In Nederland

logo.png

BioBee’s
Kanaaldijk 142A
1831BA Koedijk

biobeesdoekjes@gmail.com

+31 6 23 18 31 88

Bij Biobees vind je biologische voeding in plastic-vrije verpakking! Tineke is een "groene ondernemer" en probeert met haar producten een bijdrage te leveren aan een schonere wereld en minder (plastic) afval.

Online

Olha, uitgesproken als OLJA, is Portugees en betekent 'kijk eens'. Olha brengt de traditie van het ambacht op een hedendaagse manier tot bij jou. Ontdek Tineke haar eigen keramiek en andere mooie Portugese artikelen! 

www.olha.be

olha_logo.jpg
alatarte-rood-zwart-300dpi-rgb_Kries - k

In deze online bakshop vind je alle benodigdheden en grondstoffen voor de thuisbakker. Omdat de thuisbakker zich ook al eens durft wagen aan iets anders dan heerlijk brood of lekkere patisserie, werd, als eerste in België, het YogurtNest opgenomen in hun assortiment.

Lekkere home made yoghurt met een heerlijke stutte! Meer moet dat niet zijn. 

www.alatarte.be

Heb je ook interesse om het YogurtNest op te nemen in jouw assortiment? Contacteer ons gerust.