Wie zijn wij? 

IMG_1698_.jpg

Hallo, mijn naam is Kries, sinds een drietal jaar een enthousiaste onderneemster! Als eigenaar van de online bakshop À la Tarte was ik van bij de start op zoek naar leuke artikelen die het assortiment origineel konden aanvullen. Zolang er een link was met 'bakken' of 'zelf maken', kwam het in aanmerking. 

En toen was daar ineens dat fantastische YogurtNest.

 

Tijdens mijn kinderjaren kon ik al genieten van zelfgemaakte heerlijke gezonde yoghurt. Met een klein machinetje en zes glazen potjes ging mijn mama steeds opnieuw aan de slag. Zelf yoghurt maken is voor mij dus pure nostalgie.

Wanneer ik het YogurtNest leerde kennen was ik vooral geïntrigeerd door het 'zonder electriciteit' gegeven. Hoe kon dat? Maar vanaf mijn eerste gebruik was ik rotsvast overtuigd van de voordelen die het YogurtNest biedt. 

 

Om de boodschap sneller en duidelijker over te brengen besloten wij, ikzelf en het team achter het YogurtNest, om de basis in België en Nederland uit te breiden. Ik ging op zoek naar verkooppunten die samen met mij dit mooie verhaal willen schrijven. Ondertussen zijn er enkele winkels, hele toffe coole plaatsen in de lage landen, die ook overtuigd zijn van dit mooie product en meeschrijven aan een mooiere, properdere wereld. Met dit YogurtNest kun je echt het verschil maken!